Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd
Nergens
goedkoper!
Gratis verzending Snelle levering

Wonen

Alle meubels voor je interieur bij PriceRebel!

PriceRebel heeft heeft een groot assortiment meubilair om het gehele huis mee in te richten. Meubels in verschillende kleuren;  groen, geel, wit, blauw rood en nog veel meer! Je interieur ziet er weer strak en modern uit en dat voor een goede prijs! Kijk snel bij onze aanbiedingen dat ben jij straks de eigenaar van een mooie stoel voor een goedkope prijs!

Eetkamerstoelen, barkukken en bureaustoelen!

Heb je een hoge bar in huis? Ideaal zijn dan de verschillende barkrukken die PriceRebel aanbiedt. Je kantoor inrichten kan met onze bureaus en bureaustoelen. De grote range aan eetkamerstoelen passen goed bij onze eetkamertafels. Populaire modellen zijn de verschillende Consilium varianten, Forest of de Viva. Eetkamerstoelen worden ook vaak gebruikt in horecagelegenheden.

Creeer sfeer door mooie fauteuils, tafels en verlichting.
Verlichting kan de sfeer bepalen in huis. PriceRebel heeft een groot scala aan verlichting in elke prijscategorie. Hanglampen, staande lampen  en tafellampen in elke kleur en in elke prijs. Niet alleen eetkamertafels maar ook bijzettafels of salontafels kun je in ons assortiment vinden. Lekker onderuit gezakt tv kijken? Kijk ook eens bij onze fauteuils en hangstoelen, ideaal daarbij zijn de hockers!

Combineer! Zitzakken, bureaus loungebedden en hockers
Wil je een speelsere sfeer creeren? Door zitzakken en loungebedden te combineren krijg je een jongere sfeer in huis! PriceRebel heeft niet alleen de vertrouwde vierkante zitzak maar ook sofa’s en hockers. Een voetbankje of klein krukje, de hocker mag eigelijk niet ontbreken. Deze is altijd goed te gebruiken. PriceRebel heeft in verschillende categorien bureau’s met daarbij mooie bureaustoelen. Let altijd op de aanbiedingen: OP = OP!